Skip to content

Ledig lokal

← Tillbaka

Ingela Gathenhielms gata 7 - Västra Frölunda

Lager med kontor, Högsbo Industriområde

På Ingela Gathenhielms gata 7 I Högsbo Industriområde, precis vid gränsen till Änggårdens naturreservat, ligger denna kombilokal innehållande ytor för verksamhet/lager och kontor.

Lokalen omfattar totalt ca 268 kvm där ca 134 kvm fördelas på lageryta och omklädning i bottenplan och ca 134 kvm på kontor/konferensrum, fikarum, pentry, dusch och WC på plan 2.

Lagerytan består av en öppen yta med en takhöjd om ca 2,90 m som nås via en vikport med fritt höjdmått om 2,80 m samt ett breddmått om 3,15 m. Lagerytan är lätt tillgänglig för parkering av till exempel två fordon och på båda sidorna av dessa finns sedan gott om plats för förvaring. Omklädning med dusch och WC finns tillgängliga i direkt anslutning till lagerlokalen.

Trappan till plan 2 nås via en ingång från lokalen på plan 1 eller via en separat entré direkt utifrån gårdsplanen. Kontorsytan, som tidigare varit kontor för fastighetsägaren, håller genomgående en god standard med robusta material såsom ek i dörrar och golv samt dusch/WC med stensättning på väggar och golv. Centralt i kontoret finns personalrummet med högt i tak och rikligt med ljusinsläpp genom fönster i taket. Från denna yta nås de fyra kontorsrummen som alla har gott om plats och glaspartier som kopplar ihop dem med personalrummet. Samtliga rum har gott om fönster som ger rikligt med ljusinsläpp och två av rummen har även utgångar till en rymlig balkong.

Lokalens generösa kontorsytor gör den lämpad för en verksamhet med behov av 3-6 kontorsplatser, mötesrum samt omklädningsmöjligheter och lagerhållning.

Fastigheten där lokalen finns är helt kringbyggd av byggnaderna samt inhägnad av staket med en grind vid fastighetens enda infart som hålls låst utanför arbetstid. Plats för fordonsparkering finns på gårdsplanen i direkt anslutning till lokalen.

Läget på lokalen är geografiskt strategiskt bra med närhet till Dag Hammarskjöldsleden, Söderleden och E6/E20, vilket ger god tillgänglighet med bil, kollektivtrafik och cykel.

Funktioner tillgängliga i lokalen:

  • - Yta för lager/verksamhet
  • - Kontor
  • - Konferensrum
  • - Pentry
  • - Personalrum
  • - Omklädningsrum
  • - Dusch (2 st)
  • - WC (3 st)
  • - Industriport

Välkommen till oss för mer information och visning.

Kontaktperson

Agneta Clark

Agneta Clark
031-24 23 00 / 0709-24 23 42
agneta@lokallots.se

Intresseanmälan

Tipsa en vän

Direktlänk till denna lokalen:
Kopiera https://lokallots.se/objekt/ingela-gathenhielms-gata-7-hogsbo-3-1

Ladda ner PDF

Lokaltyp:
Lager / Logistik, Kontor
Stad:
Västra Frölunda
Område:
Västra Göteborg
Adress:
Ingela Gathenhielms gata 7
Area:
260
0 Dronarbild Igg7 A
1 Gardsplan A
2 Utsida A
3 Balkong A
4 Planlosning Nedre Plan A
5 Planlosning Ovre Plan A
6 Lager A
7 Lager A
8 Lager A
9 Omkladning A
10 Personalrum A
11 Kontorsrum A
12 Personalrum A
13 Kontorsrum A
14 Kontorsrum A
15 Kontorsrum A

Ska vi prata lokaler?

Skicka ett mail eller ring!

info@lokallots.se

031 - 24 23 00