Skip to content

Ledig lokal

← Tillbaka

Norra Ågatan 30 - Mölndal

Butik och lager i attraktivt läge

Välkommen till denna butikslokal, perfekt belägen i ett eftertraktat industriområde med utmärkt exponering. Lokalen erbjuder en ljus och inbjudande entré med ett glasat parti som släpper in rikligt med dagsljus. Precis utanför entrén finns en mysig uteplats, idealisk för en avkopplande paus eller för att välkomna kunder.

Den första delen av butiken har hög takhöjd, ett vitmålat tak och moderna spotlights. Här finns gott om utrymme för både varuexponering och kundinteraktion. Längre in i lokalen finner du kontor, personalytor, pentry och ett praktiskt förråd.

Bakom lokalen finns ett lager på cirka 47 kvm, utrustat med en egen port som gör det enkelt att lasta in och ut varor. Hela lokalen ligger på markplan, vilket ytterligare underlättar hanteringen av varor och förvaring.

Lokalen erbjuder många användningsområden. Med gratis parkering och viss uppställningsyta blir det enkelt för kunder och leveranser att nå butiken. Den stora skylten ovanför entrén ger utmärkt skyltläge, vilket bidrar till att locka in förbipasserande.

Gångavstånd till spårvagn och ett rikt utbud av service och restauranger i området. Med bara några minuter med bil når man Mölndal Centrum med sitt stora utbud av handel, service, träning och restauranger.

Välkommen på visning!

Kontaktperson

Agneta Clark

Agneta Clark
031-24 23 00 / 0709-24 23 42
agneta@lokallots.se

Intresseanmälan

Tipsa en vän

Direktlänk till denna lokalen:
Kopiera https://lokallots.se/objekt/norra-agatan-30

Ladda ner PDF

Lokaltyp:
Kontor, Lager / Logistik, Butik
Stad:
Mölndal
Område:
Södra GöteborgMölndalGöteborg
Adress:
Norra Ågatan 30
Area:
138
Unknown
Unknown 1
Unknown 2
IMG 3970
IMG 3974
IMG 3977

Ska vi prata lokaler?

Skicka ett mail eller ring!

info@lokallots.se

031 - 24 23 00