Skip to content

Ledig lokal

← Tillbaka

Verkstadsgatan 10-12 - Halmstad

Lager- och produktionsfastighet i Larsfrids industriområde. Flexibla ytor. 5 meter till balk. Pallställage finns att överta.
Lagret utgör ca 10 000 kvm och är fördelat över två större lagarytor.
Övrig yta om ca 1 050 kvm är 3 plan med kontor och omklädning.

Lagerytan, som har en takhöjd på strax över 5 meter till balk och mellan 6-6.8 meter till nock, har stora möjligheter när det kommer till förvaring och produktion. I första lagerdelen som nås direkt via en trappa i kontoret finns två pelarrader med ca 5,6 meter mellan varje pelare och två markportar med måtten 4x4 meter. Det finns även några mindre kontorsrum i lagret med utsikt mot gården. I den andra lagerdelen är det en enkelrad med pelare ca 25 m från varje vägg och med 6.8 meter mellan varje. Även denna del har två markportar om 4x4 meter och i dagsläget även en inbyggd lastkaj i plåt. I lagrets bakkant finns ytterligare ett lager om ca 2 100 kvm samt två mindre produktionsytor.

Portarna är fördelade över husets framsida, baksida och ena kortsida så det går att lasta och lossa gods från flera bilar samtidigt.

Kontoret som är fördelat mellan två plan består av mindre kontorsrum, konferensrum och showroom. Det finns även ett mindre kök med matplatser. Källarplanet består av omklädningsrum med duschar och bastu samt förvaring och en gymdel. Till fastigheten tillhör ett 30-tal parkeringsplatser, mark och rangerytor.

Önskas högre säkerhet går det att inhägna delar av området.
Fastigheten kan hyras i sin helhet eller från ca 2 000 kvm och uppåt.

Välkommen för mer information!
.

Kontaktperson

Petter Skoglund

Petter Skoglund
031-24 23 00 / 0706-40 95 00
petter@lokallots.se

Intresseanmälan

Tipsa en vän

Direktlänk till denna lokalen:
Kopiera https://lokallots.se/objekt/verkstadsgatan-10-12

Ladda ner PDF

Lokaltyp:
Lager / Logistik, Industri / Produktion
Stad:
Halmstad
Område:
Övriga Sverige
Adress:
Verkstadsgatan 10-12
Area:
12000

Ska vi prata lokaler?

Skicka ett mail eller ring!

info@lokallots.se

031 - 24 23 00