Skip to content

Lokalsök

Välkommen, du har kommit till en heltäckande marknadsplats för lokalsökning i Göteborg med omnejd.

Du som söker lokal i Göteborg kanske tycker att fastighetsmarknaden verkar snårig och svår att överblicka. Det är den! Här rör sig många olika aktörer. Lokalförmedlare och webbtjänster, små och stora fastighetsbolag etc.

De marknadsför sig i flera olika kanaler. Därför hittar du ofta samma objekt på många annonsplatser. Men det är väl bara bra?

Jovisst, men det gäller att inte nöja sig med det som syns ute på söktjänsterna. Då kan man missa högintressanta objekt som inte hunnit komma ut ännu.

Det är här Göteborgs Lokallots kommer in. Vi är din mänskliga söktjänst, med oanade superkrafter.

Vi står i ständig kontakt med fastighetsägare och hyresgäster och sitter därför på unika inblickar och kunskaper. Vem som funderar på att flytta, sälja, köpa, bygga ut, bygga nytt… Med vår starka lokala förankring har vi rötterna djupt planterade även i utbudet som döljer sig under ytan.

Bäst av allt är att denna kunskap är gratis för dig som letar efter lokal. Man kan jämföra oss med en resebyrå, där din flygbiljett kostar lika mycket oavsett om du bokar med byrån eller direkt hos flygbolaget. Våra uppdragsgivare är nämligen fastighetsägarna. Det är de som ger oss ersättning ifall det uppstår tycke och kontrakt skrivs.

Så sök gärna bland våra objekt i söktjänsten, men framför allt, ring oss! Då kan vi gå igenom dina önskemål och börja hålla koll på marknaden åt dig. Det kostar som sagt ingenting, men öppnar helt andra möjligheter.

Tips till dig som funderar på att byta läge:

  • Tänk igenom dina behov av ytor. Om du idag sitter med egna kontorsrum till medarbetarna, kanske du kan överväga att byta till en öppnare lösning, det som brukar kallas aktivitetsbaserat kontor. Här kan vi ge värdefulla råd.
  • Fundera på vilket geografiskt läge du kan tänka dig
  • Bestäm dig för vilken budget du har att röra dig med
  • Glöm inte kontrollera din uppsägningstid

Ska vi prata lokaler?

Skicka ett mail eller ring!

info@lokallots.se

031 - 24 23 00