Skip to content

Letar du Kontorslokal i Göteborg?

Vi hjälper företagare att hyra eller hyra ut butikslokaler, lagerlokaler eller kontor i Göteborg.

Våra kunder uppskattar personlig service och korta beslutsvägar. Vi får saker att hända och vi älskar vårt jobb, vare sig det är att visa upp lokaler för hyrestagare eller att kavla upp ärmarna och väcka liv i en slumrande fastighet. Rätt människor i rätt lokaler, en bättre affär. Det är sånt vi syr ihop varje dag.

Använd vårt lokalsinne

Göteborgs Lokallots AB startades 1990 av Sven Frænkel. Vid den tiden fanns inga lokalmäklare i Göteborg och det var lätt att vara marknadsledande. 30 år senare är vi fortfarande marknadsledande i Göteborg och svarar för över 40% av totala nyuthyrningsvolymen, motsvarande ca 50.000 kvm/år.

New Lokalsok

LOKALSÖK

Genom att matcha hyresgästens behov och identitet med vårt utbud av lediga lokaler hittar vi den bästa lokalen för just ditt företag.

Läs mer →

Overlatelser

ÖVERLÅTELSER

Ibland skulle man behöva byta lokal under pågående hyresavtalstid. Vi hjälper till när företag vill växa eller krympa och behöver flytta.

Läs mer →

New Projektuthyrning

PROJEKTUTHYRNING

Vad är det marknaden frågar efter just nu? I samarbete med fastighetsägaren gör vi förstudier, utarbetar koncept och förstärker organisationen.

Läs mer →

New Radgivning

TRANSAKTION & RÅDGIVNING

Du som vill utveckla din fastighet men inte är säker på hur – ta hjälp av oss, tillsammans kan vi maximera potentialen.

Läs mer →

New Logistik

LOGISTIK

Hos oss finns en unik kompetens kring logistikanläggningar. Vi hjälper dig inte bara att hitta rätt lokal varsomhelst i Sverige, vi kan även optimera din godshantering.

Läs mer →

Ska vi prata lokaler?

Skicka ett mail eller ring!

info@lokallots.se

031 - 24 23 00