Skip to content

Ledig lokal

← Tillbaka

Älvsåkersvägen 22 - Kungsbacka

Flexibla lager och kontor

Välkommen till en fastighet på totalt 3 000 kvm, perfekt för företag med varierande behov. Här erbjuder vi en flexibel yta som kan delas upp i många olika storlekar för att passa just din verksamhet. Lokalen omfattar nyrenoverade kontor, ett fräscht lager, verkstadslokaler, tillverkningshallar, kallager och andra anpassningsbara ytor. Oavsett om du behöver kontorsutrymmen eller plats för produktion, förvaring, logistik kan vi tillgodose dina specifika krav.

Fastigheten ligger i ett naturskönt område, endast 10 minuter från Kungsbacka centrum. Inom bara ett par minuters gångväg når man Annebergs pendelstation, vilket gör det enkelt för både anställda och besökare att ta sig hit. Dessutom finns det gott om parkeringsplatser för både personal och kunder.

Området ska genomgå en omfattande förtätning, där det kommer att byggas nya bostäder, kontor och handelslokaler. Detta gör Anneberg till en utmärkt investering för framtiden, med goda förutsättningar för tillväxt och utveckling.

Välkommen att upptäcka möjligheterna i vår mångsidiga lokal – en plats där ditt företag kan växa och blomstra i takt med det omgivande området. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning.

Kontaktperson

Agneta Clark

Agneta Clark
031-24 23 00 / 0709-24 23 42
agneta@lokallots.se

Intresseanmälan

Tipsa en vän

Direktlänk till denna lokalen:
Kopiera https://lokallots.se/objekt/alvsakersvagen-22

Ladda ner PDF

Lokaltyp:
Kontor, Lager / Logistik
Stad:
Kungsbacka
Område:
KungsbackaSödra Göteborg
Adress:
Älvsåkersvägen 22
Area:
300
Annberg 11
Annberg 12
Annberg 2
Annberg 3
Annberg
Annberg 9
Annberg 7
Annberg 8
Annberg 4
Annberg 5
Annberg 6
Annberg 10
Annberg 1

Ska vi prata lokaler?

Skicka ett mail eller ring!

info@lokallots.se

031 - 24 23 00