Skip to content

Ledig lokal

← Tillbaka

Aminogatan 32D - Göteborg

Kontor, showroom och höglager i mycket hög kvalité

Kontor, showroom och höglager i mycket hög kvalité

Här har vi en mycket fin fastighet som erbjuder en perfekt mix av kontor, showroom och höglager. Med en yta på totalt ca 440 kvm har du gott om utrymme att skapa en funktionell arbetsmiljö.

På bottenplanet finner du ett stort och ljust showroom som ger dig möjligheten att exponera dina produkter eller tjänster på bästa sätt. Här finns även kontorsutrymmen och konferensrum på det övre planet, vilket ger en bekväm arbetsmiljö för dina anställda och möjligheten att servera kunder och samarbetspartners på plats.

Med en höglager på ca 195 kvm och två portar i direkt anslutning har du en utmärkt möjlighet att hantera din logistik och lagerhantering. Detta gör det enkelt att få ut dina produkter snabbt och effektivt.

Förutom de inomhusutrymmen erbjuder fastigheten även en inhägnad utställningsyta utomhus på ca 250 kvm. Perfekt för att presentera din produkter och locka till dig potentiella kunder.

Läget är strategiskt placerat vid Söderleden, vilket gör det både lättillgängligt med bil och kollektivtrafik. Från denna plats tar du dig snabbt och smidigt till stadens södra, västra och centrala delar.

Tveka inte att ta chansen att hyra denna fantastiska fastighet Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning.

Kontaktperson

Mikael Karlsson

Mikael Karlsson
031-24 23 00 / 0709-24 23 02
mikael@lokallots.se

Intresseanmälan

Tipsa en vän

Direktlänk till denna lokalen:
Kopiera https://lokallots.se/objekt/aminogatan-32d

Ladda ner PDF

Lokaltyp:
Butik
Stad:
Göteborg
Område:
Mölndal
Adress:
Aminogatan 32D
Area:
635
Aminogatan 32

Ska vi prata lokaler?

Skicka ett mail eller ring!

info@lokallots.se

031 - 24 23 00