Skip to content

Ledig lokal

← Tillbaka

Anders Carlssons gata 4 - Göteborg

Fantastisk Lokal med Flexibla Möjligheter på Lindholmen!

Upptäck möjligheten att etablera din verksamhet i hjärtat av Lindholmen, Göteborgs mest dynamiska och kunskapsintensiva område. I fastigheten Galjonen erbjuds nu en anpassningsbar lokal, där du kan utforma mellan 560 och 3930 kvadratmeter helt efter dina behov. Denna unika lokal är belägen på fjärde våningen och erbjuder huvudsakligen en öppen planlösning – idealisk för ett effektivt kontorslandskap.

Lokalen kompletteras med privat kontor och mötesrum, designade för att främja både produktivitet och samarbete. Tillgång till en ljuvlig innergård ger en perfekt plats för avkoppling eller informella möten under bar himmel.

Lindholmen är inte bara en plats för arbete; det är en livsstil. Beläget ett stenkast från älven och Playa Lindholmen, här kan du njuta av lunchpauser med fötterna i sanden eller revitalisera med en promenad i de närbelägna gröna parkerna och utegymmen. Med allt inom räckhåll, från moderna mediahus till spjutspetsföretag inom IT och fordonsutveckling, är Lindholmen det självklara valet för företag som siktar mot framtiden.

Ta steget idag för att växa och blomstra i en miljö som andas innovation och framsteg. Välkommen till Lindholmen – där framtidens idéer blir verklighet.

Kontaktperson

Mikael Karlsson

Mikael Karlsson
031-24 23 00 / 0709-24 23 02
mikael@lokallots.se

Intresseanmälan

Tipsa en vän

Direktlänk till denna lokalen:
Kopiera https://lokallots.se/objekt/anders-carlssons-gata-4-1

Ladda ner PDF

Lokaltyp:
Kontor
Stad:
Göteborg
Område:
Hisingen
Adress:
Anders Carlssons gata 4
Area:
3930
Galjonen 3

Ska vi prata lokaler?

Skicka ett mail eller ring!

info@lokallots.se

031 - 24 23 00