Skip to content

Ledig lokal

← Tillbaka

Åsa Stationsväg 20 - Kungsbacka

Ljus butikslokal i Åsa

Välkommen till en pärla mitt i det charmiga samhället Åsa! Beläget i ett trivsamt område och omringat av vacker natur, erbjuder denna lokal en unik möjlighet för din verksamhet att blomstra. Med gratis parkering precis utanför dörren är tillgängligheten både enkel och bekväm för både kunder och personal.

Stora fönster låter ljuset strömma in och skapar en inbjudande atmosfär. De öppna, generösa ytorna ger dig möjligheten att skapa din drömbutik, ett effektivt kontor eller en spännande utställningslokal. Med tillhörande lager för förvaring finns alltid utrymme för att hålla ordning och reda på dina varor eller utställningsobjekt.

Denna flexibla lokal är mer än bara en butikslokal – den kan anpassas efter dina behov och har oändliga användningsområden. Skapa ett konstnärligt galleri, anordna workshops och event, eller förvandla den till ett inspirerande kontor för din växande verksamhet.

Observera att lokalens potential är stor, men den är inte lämplig för restaurang- eller caféverksamhet. Med detta undantag är möjligheterna oändliga i denna mångsidiga och välbelägna lokal i hjärtat av Åsa. Kom och låt din vision ta form i denna fantastiska miljö!

Kontaktperson

Agneta Clark

Agneta Clark
031-24 23 00 / 0709-24 23 42
agneta@lokallots.se

Intresseanmälan

Tipsa en vän

Direktlänk till denna lokalen:
Kopiera https://lokallots.se/objekt/asa-stationsvagen-20

Ladda ner PDF

Lokaltyp:
Butik, Kontor, showroom
Stad:
Kungsbacka
Område:
CentrumSödra GöteborgKungsbacka
Adress:
Åsa Stationsväg 20
Area:
240
Asa Stationsvag 2
Asa butik 2
Asa butik
Asa butik 1
Asa 1
Asa 4
Asa 2
Asa 3
Asa Stationsvag
Asa ritning 240 kvm

Ska vi prata lokaler?

Skicka ett mail eller ring!

info@lokallots.se

031 - 24 23 00