Skip to content

Ledig lokal

← Tillbaka

August Barks Gata 10 - Västra Frölunda

Modern Lager- och Logistikfastighet med Optimalt Läge vid Sisjömotet

Modern Lager- och Logistikfastighet med Optimalt Läge vid Sisjömotet

Välkommen till en unik möjlighet i hjärtat av Högsbo/Sisjön, Nordens största företagsområde. Denna fastighet erbjuder en exceptionell kombination av öppet lagerutrymme och praktiska kontorslösningar, perfekt för företag som söker flexibilitet och effektivitet i sin logistik och administration.

Fastighetsöversikt:

  • Total Yta: Ca 5.375 kvm, designat för maximal användbarhet och flexibilitet.
  • Öppet Lagerutrymme: Minimalt med stolpar för obegränsad rörlighet och utrymmeseffektivitet, förstärkt med höga tak som erbjuder goda förvaringsmöjligheter.
  • Lastkajer: Fyra stycken, utrustade med väderskydd, säkerställer smidiga lastnings- och lossningsprocesser oavsett väder. Portdimensioner är generösa med 3 meter i höjd och 4 meter i bredd.
  • Byggnadsspecifikationer: Golv med hög bärighet på 2 ton/kvm, fri höjd upp till 8 meter till balk, vilket gör det möjligt att utnyttja utrymmet vertikalt för optimal lagring.

Dessutom erbjuder fastigheten förstklassiga omklädningsrum med bastu, en lyxig detalj som bidrar till en behaglig arbetsmiljö för dina medarbetare.

Placering: Beläget nära Sisjömotet, garanterar fastigheten enkel tillgång till områdets omfattande transportnätverk. I Högsbo/Sisjön, ett område med över 1000 företag inom en mängd olika branscher, kommer ditt företag att befinna sig i en dynamisk och företagsvänlig miljö, omgiven av både detaljhandel och grossister samt andra kontorsfastigheter.

Denna fastighet är en utmärkt möjlighet för företag som värderar effektivitet, flexibilitet och en stark närvaro i ett av regionens mest framstående företagsområden.

Kontakta oss idag för mer information och för att arrangera en visning. Missa inte chansen att etablera ditt företag i denna toppmoderna fastighet.

Kontaktperson

Mikael Karlsson

Mikael Karlsson
031-24 23 00 / 0709-24 23 02
mikael@lokallots.se

Intresseanmälan

Tipsa en vän

Direktlänk till denna lokalen:
Kopiera https://lokallots.se/objekt/auagust-barks-gata-10-hogsbo

Ladda ner PDF

Lokaltyp:
Lager / Logistik, Butik
Stad:
Västra Frölunda
Område:
Västra Göteborg
Adress:
August Barks Gata 10
Area:
5375
12680471 5 328 17 photo print png
PDL

Ska vi prata lokaler?

Skicka ett mail eller ring!

info@lokallots.se

031 - 24 23 00