Skip to content

Ledig lokal

← Tillbaka

Bruksgatan 17 - Göteborg

Unikt tillfälle att öppna din drömrestaurang.

Tillfälle att öppna ny restaurang, belägen i den anrika Fix-fabriken vid en av Majornas mest eftertraktade adresser. Denna magnifika byggnad är K-märkt och pryds av en vacker fasad med karakteristiska 8-kantiga fönster som ger en unik charm till din nya etablering.

Med ett bostadsområde som växer kraftigt runt omkring dig har du ett stort och växande kundunderlag att dra nytta av. För att ytterligare locka gäster och skapa en atmosfär av gemenskap och njutning kan du erbjuda en generös uteservering där dina besökare kan avnjuta din kulinariska konst i solskenet.

Inuti lokalen har du möjlighet att sätta din egen prägel. Det totalrenoverade utrymmet anpassas helt efter dina önskemål, från färgsättning till layout. Med ett entresolplan för ytterligare serveringsplatser kan du maximera kapaciteten och välkomna ännu fler gäster.

Vi förstår vikten av tillgänglighet och har därför investerat i ett helt nytt HWC som möter alla krav och standarder. Detta säkerställer att alla dina gäster kan njuta av en bekväm och tillgänglig upplevelse.

I närområdet finns många kända landmärken, såsom den gamla hederliga Triumfglassbutiken, som bidrar till att skapa en atmosfär av tradition och lokal förankring. Bussen stannar utanför längs Karl Johansgatan och det finns gott om parkeringsmöjligheter i området, vilket gör det lätt för gästerna att nå din restaurang.

Denna nya destination kommer att bli en magnet för Majorna-borna och besökare från andra delar av staden. Medan området redan är populärt saknar det ännu en kvarterskrog av din kaliber. Detta är ditt unika tillfälle att fylla den luckan och bli en integrerad del av samhället. Ta chansen att förverkliga din vision och skapa en restaurang där människor samlas för god mat, trevlig atmosfär och minnesvärda stunder.

Välkommen för mer info ang hyra och tillträde.Kontaktperson

Agneta Clark

Agneta Clark
031-24 23 00 / 0709-24 23 42
agneta@lokallots.se

Intresseanmälan

Tipsa en vän

Direktlänk till denna lokalen:
Kopiera https://lokallots.se/objekt/bruksgatan-17

Ladda ner PDF

Lokaltyp:
Övrigt
Stad:
Göteborg
Område:
Västra Göteborg
Adress:
Bruksgatan 17
Area:
112
Visualisering 2023 12 13 kl 16 11 30
Visualisering 2023 12 13 kl 16 11 22
Spanjoletten tidig bild FINAL 3
Overview
Skarmavbild 2022 06 07 kl 14 06 40

Ska vi prata lokaler?

Skicka ett mail eller ring!

info@lokallots.se

031 - 24 23 00