Skip to content

Ledig lokal

← Tillbaka

Exportgatan 35 - Hisings Backa

Lager och butikslokal på Exportgatan

Välkommen till vår lager och butikslokal på Exportgatan i Backa industriområde på Hisingen! Denna lokal erbjuder dig möjligheten att driva din verksamhet för proffskunder. Med närheten till E6:an har du enkel åtkomst och smidig logistik.

Lokalen är perfekt anpassad med både lager- och butiksutrymme under samma tak. Du kan enkelt organisera dina varor och samtidigt välkomna dina proffskunder till din butiksdisk. Den separata kontorsdelen ger dig möjlighet att ha ett eget utrymme för administrativa ärenden.

Den inhägnade gården är en fantastisk fördel som ger dig möjlighet att utnyttja utomhusutrymmet på ett bra sätt. Du kan använda gården för exempelvis lastning och lossning av varor eller uppställningsplats

Backa industriområde är känt för sin starka affärsverksamhet, vilket ger dig goda möjligheter att nå din målgrupp snabbt och effektivt. Med närheten till E6:an blir det också lättare att transportera varor både inom Göteborgsområdet och längre sträckor.

Tveka inte att kontakta oss idag för mer information eller boka in en visning av denna lagerlokal med butiksdel på Exportgatan i Backa industriområde. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta utrymmet för din verksamhet!

Kontaktperson

Mikael Karlsson

Mikael Karlsson
031-24 23 00 / 0709-24 23 02
mikael@lokallots.se

Intresseanmälan

Tipsa en vän

Direktlänk till denna lokalen:
Kopiera https://lokallots.se/objekt/exportgatan-35-hisingen-4

Ladda ner PDF

Lokaltyp:
Lager / Logistik, Butik
Stad:
Hisings Backa
Område:
Hisingen
Adress:
Exportgatan 35
Area:
800
Lager Gteborg Exportgatan 35 4Iorqjavpqcfe5Ut
Lager Gteborg Exportgatan 35 4Iorqjavpqcfe5Uj

Ska vi prata lokaler?

Skicka ett mail eller ring!

info@lokallots.se

031 - 24 23 00