Skip to content

Ledig lokal

← Tillbaka

Flöjelbergsgatan 17 - Mölndal

Nybyggt i Lackarebäck

Välkommen till en enastående fastighet i Lackarebäck – en modern och mycket ändamålsenlig anläggning perfekt för din verksamhet. Med 700 kvm höglager, 700 kvm låglager och 700 kvm kontorsutrymmen, inklusive konferensrum och showroom, erbjuder denna fastighet generösa och flexibla ytor anpassade efter dina behov.

Strategiskt Läge

Beläget i Lackarebäck, är fastigheten mycket lättillgänglig från E6:an i båda riktningar samt riksväg 40 och Mölndalsvägen. Detta gör det enkelt att nå fastigheten både för leveranser och för dina anställda. Området är dessutom väl förbundet med kollektivtrafik. Bussar och spårvagnar går regelbundet till Mölndals Centrum, Korsvägen och andra viktiga knutpunkter runtom i stan, vilket möjliggör smidig pendling för dina medarbetare.

Utmärkta Faciliteter

  • Höglager (700 kvm): Med gott om utrymme och hög takhöjd erbjuder höglagret optimal lagringskapacitet för voluminösa och skrymmande varor.
  • Låglager (700 kvm): Perfekt för mindre varor och lagerhantering, vilket kompletterar höglagret för en effektiv och organiserad logistiklösning.
  • Kontor, Konferensrum och Showroom (700 kvm): Nya, fräscha kontorslokaler med generöst utrymme för både arbete och möten. Showroomet är stort och väl utformat för att visa upp dina produkter på bästa sätt. Fönster runtom byggnaden skapar ljus och rymd, vilket bidrar till en trevlig och inspirerande arbetsmiljö.

Moderna Bekvämligheter

Fastigheten är utrustad med alla moderna bekvämligheter. Ett stort och välutrustat kök samt lunchrum gör det enkelt för personalen att koppla av och äta lunch i en trivsam miljö. För dem som kör till jobbet finns det gott om parkeringsplatser, inklusive laddplatser för elbilar. Husets eget gym ger möjlighet till sport och avkoppling utan att förlora tid på att resa till gymet.

Optimal Tillgänglighet

Med två portar i markplan och en lastbrygga är fastigheten lättillgänglig för lasttransporter. Detta säkerställer smidiga in- och utleveranser och effektiviserar logistikflödet.


Kontaktperson

Agneta Clark

Agneta Clark
031-24 23 00 / 0709-24 23 42
agneta@lokallots.se

Intresseanmälan

Tipsa en vän

Direktlänk till denna lokalen:
Kopiera https://lokallots.se/objekt/flojelbergsgatan-17

Ladda ner PDF

Lokaltyp:
Kombi, Lager, Kombilokal
Stad:
Mölndal
Område:
MölndalGöteborgSödra Göteborg
Adress:
Flöjelbergsgatan 17
Area:
2100
Unknown 2
Unknown 3
Unknown 1
Unknown 7
Unknown 5
Unknown 4
Unknown 12
Unknown 8
Unknown 11
Unknown 9
Unknown 10
Unknown 6

Ska vi prata lokaler?

Skicka ett mail eller ring!

info@lokallots.se

031 - 24 23 00