Skip to content

Ledig lokal

← Tillbaka

Första Långgatan 22 - Göteborg

Högt och fritt läge med härlig terrass

Välkommen till en enastående kontorslokal belägen nära Järntorget, en central knutpunkt för kollektivtrafik i Göteborg. Högst upp erbjuds nu en trevlig lokal med privat takterrass.

Detta kontor är designat för moderna arbetsmiljöer med optimalt ljusinsläpp samt en välplanerad layout. Ytorna är smart fördelade med ett större kontorslandskap för öppna samarbeten samt några mindre, privata kontorsrum och konferensrum för effektiva möten och koncentration.

Pentryt och pausutrymmet är placerade i direkt anslutning till den fantastiska takterrassen, vilket ger möjlighet till avkoppling och sociala sammanhang i en inspirerande miljö. Här kan du och ditt team njuta av utsikten över älven och samtidigt dra nytta av närheten till Järntorgets puls och dess utmärkta kommunikationsmöjligheter.

Med detta kontor får du inte bara en arbetsplats, utan en plats där arbete och trivsel smälter samman till en dynamisk och framgångsrik arbetsmiljö. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och upptäck möjligheterna som väntar på Första Långgatan 22.

Kontaktperson

Agneta Clark

Agneta Clark
031-24 23 00 / 0709-24 23 42
agneta@lokallots.se

Intresseanmälan

Tipsa en vän

Direktlänk till denna lokalen:
Kopiera https://lokallots.se/objekt/forsta-langgatan-22-1

Ladda ner PDF

Lokaltyp:
Kontor
Stad:
Göteborg
Område:
Centrum
Adress:
Första Långgatan 22
Area:
202
Kontor Gteborg Frsta Lnggatan 22 44Fbetaccvi5N6Os
Konferens
Lokal 3
Lokal 2
Lokal 1
Pausyta
Utsikt
Entre
Koket
Motesrum
Arbetsyta
Fasad
Forsta Lang 22 216 kvm
Terrassen

Ska vi prata lokaler?

Skicka ett mail eller ring!

info@lokallots.se

031 - 24 23 00