Skip to content

Ledig lokal

← Tillbaka

Importgatan 23 - Hisings Backa

Citynära höglager med kontor och butik ledigt

På Importgatan 23 finns nu ett höglager med butik och kontorsytor på utmärkt citynära läge ledigt. Totalytan är 6390 kvm.

Samtliga lokaler är belägna på markplan och ligger i anslutning till varandra. Lagret är ca om 3 900 kvadratmeter och har öppna, fria ytor samt 9 meter i takhöjd.

I dagsläget finns en markport till lagret, men det finns möjlighet att komplettera med två till vid behov.

Kontorsytorna om cirka 1 740 kvadratmeter har en blandad planlösning med både större och mindre kontorsrum, konferensrum, lunchrum och faciliteter i form av pentry/kök, omklädningsrum, WC, dusch och bastu. Butiksyta om cirka 750 kvadratmeter ligger på ett bra exponeringsläge med skyltfönster utåt Importgatan och det finns gott om ytor för att skapa ett kreativt showroom antingen i butiksdelen eller i kontorsdelen. Byggnaden ligger med fri access mot Importgatan och det finns gott om parkeringplatser för både kunder och personal, samt stora rangerytor.

Backa är ett populärt industriområde präglat av handel, logistik och tillverkning som ligger strategiskt placerat 7 kilometer norr om centrala Göteborg, i direkt anslutning till E6. Området är beläget i närheten av Stigs Center och endast ett par kilometer från Bäckebol Köpcenter där det finns ett brett serviceutbud av butiker och restauranger att tillgå. Det finns goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Göteborg.

Välkommen att kontakta Petter Skoglund för mer information och visning!

Kontaktperson

Petter Skoglund

Petter Skoglund
031-24 23 00 / 0706-40 95 00
petter@lokallots.se

Intresseanmälan

Tipsa en vän

Direktlänk till denna lokalen:
Kopiera https://lokallots.se/objekt/importgatan-23-2

Ladda ner PDF

Lokaltyp:
Lager / Logistik, Butik, Kontor
Stad:
Hisings Backa
Område:
Hisingen
Adress:
Importgatan 23
Area:
6390
Omradet
Lager
Markport
Butik
Ritning

Ska vi prata lokaler?

Skicka ett mail eller ring!

info@lokallots.se

031 - 24 23 00