Skip to content

Ledig lokal

← Tillbaka

Ingela Gathenhielms gata 7 - Västra Frölunda

Liten kombilokal, Högsbo Industriområde

I Högsbo Industriområde, precis vid gränsen till Änggårdens naturreservat, ligger denna kombilokal
innehållande ytor för verksamhet/lager och kontor. Lokalen omfattar totalt ca 94 kvm där ca 49 kvm fördelas på lageryta i bottenplan med högt i tak, ca 19 kvm på bottenplan som idag är inrett som fikarum/konferensrum med pentry och WC och avgränsas med ett skjutparti i glas till den större lagerdelen. På övre plan finns ytterligare ca 26 kvm i en öppen yta, även här med ett litet pentry, WC samt dusch.

Lagerytan består av en öppen yta med en takhöjd om ca 6,40 m i högsta punkten som sluttar ned mot ca 5,70 m där plan 2 tar vid i bakkant av lokalen. Takhöjd under plan 2 är ca 2,50 m. Porten till lokalen har ett höjdmått på 4,0 m och ett öppningsmått i sidled på 4,0 m. Den höga takhöjden möjliggör installation av t ex pallställ utmed ena väggen som ger god förvaringsvolym utan att mycket golvyta tas i anspråk. Lokalen är lämpad för lager såväl som lättare verksamhet som montage, produktion etc. Den inre delen på 19 kvm som idag är utrustad med pentry och används som fikarum, kan enkelt återställas till ren lageryta i enlighet med hur lokalen byggdes från början. Ytan kan också, utan någon ombyggnad alls, inredas med hyllor och användas som lager för mindre volymkrävande material.

Plan 2 nås via en trappa inifrån lagerytan och består av en öppen rumsyta som kan användas till fikarum, kontor, mötesrum, omklädning etc. Ett pentry med liten spis, kylskåp, vask och köksskåp finns i detta utrymme tillsammans med WC/dusch. Tre fönster ger rikligt med ljusinsläpp och utsikten vetter rakt ut mot Änggårdens naturreservat.

Fastigheten där lokalen finns är inhägnad av staket med en grind vid fastighetens enda infart som hålls låst utanför arbetstid. Plats för fordonsparkering finns på gårdsplanen i nära anslutning till lokalen.

Läget på lokalen är geografiskt strategiskt bra med närhet till Dag Hammarskjöldsleden, Söderleden och E6/E20, vilket ger god tillgänglighet med bil, kollektivtrafik och cykel.

Faciliteter i lokalen:
- Yta för lager/verksamhet
- En stor vikport
- Kontorsyta
- Kylskåp/vask/spis
- Fikarum
- Plats för omklädning
- Dusch
- WC

Intresserad? Kontakta oss så visar vi gärna lokalen.

Kontaktperson

Agneta Clark

Agneta Clark
031-24 23 00 / 0709-24 23 42
agneta@lokallots.se

Intresseanmälan

Tipsa en vän

Direktlänk till denna lokalen:
Kopiera https://lokallots.se/objekt/ingela-gathenhielms-gata-7-hogsbo-1-1-1

Ladda ner PDF

Lokaltyp:
Lager / Logistik, Kontor
Stad:
Västra Frölunda
Område:
Västra Göteborg
Adress:
Ingela Gathenhielms gata 7
Area:
94
0 Dronarbild Igg7 A
1 Gardsplan A
Lokal L Planlosning
Img 1444
Img 1445
Img 1447
Img 1448
Img 1451
Img 1452
Img 1456
Img 1457
Img 1459
Img 1460
Img 1446

Ska vi prata lokaler?

Skicka ett mail eller ring!

info@lokallots.se

031 - 24 23 00