Skip to content

Ledig lokal

← Tillbaka

Kungsbackavägen 152 - Mölndal

Nybyggda lagerlokaler i Mölndal

Välkommen till våra moderna och funktionella lagerlokaler som erbjuder dig den perfekta arbetsmiljön. Beläget strategiskt innanför E6:an i Mölndal, ned mot Kållered, har vår fastighet ett utmärkt läge för enkel tillgänglighet och smidig logistik.

Med generösa ytor och högt i tak skapar våra lagerlokaler en optimal arbetsplats för dina behov. Det rymliga entresolplanet erbjuder bekvämligheter som dusch, WC och pentry.

Vår fastighet är nybyggd och fräsch, vilket ger dig en modern och trivsam arbetsmiljö. Med en bottenplatta på 90 kvm och ett entresolplan på 30 kvm finns det gott om utrymme för att hantera dina verksamhetsbehov effektivt.

Fastigheten är inhägnad för extra säkerhet, vilket ger dig trygghet och skydd för din verksamhet och dina tillgångar. P-platser finns och laddplatser kommer finnas på sikt.

Oavsett om du behöver lagerutrymme för förvaring, distribution eller annan verksamhet, erbjuder våra lokaler en idealisk lösning för dina behov. Kontakta oss idag för att ta reda på mer om hur våra lagerlokaler kan hjälpa dig att optimera din verksamhet.

Kontaktperson

Agneta Clark

Agneta Clark
031-24 23 00 / 0709-24 23 42
agneta@lokallots.se

Intresseanmälan

Tipsa en vän

Direktlänk till denna lokalen:
Kopiera https://lokallots.se/objekt/kungsbackavagen-152

Ladda ner PDF

Lokaltyp:
Lager / Logistik, Lager, Verkstad
Stad:
Mölndal
Område:
Västra GöteborgCentrumMölndal
Adress:
Kungsbackavägen 152
Area:
120
Unknown 1
Unknown

Ska vi prata lokaler?

Skicka ett mail eller ring!

info@lokallots.se

031 - 24 23 00