Skip to content

Ledig lokal

← Tillbaka

Kungsgatan 11 - Uddevalla

Flexibla kontor i Centrala Uddevalla

Välkommen till vårt exklusiva kontorshotell, beläget i hjärtat av Uddevalla, i en anrik och stilfull byggnad som andas historia och modernitet i en förtrollande symbios. Inget annat ställe kan erbjuda dig en lika central plats, med närhet till allt som denna charmiga stad har att erbjuda.

Så snart du kliver ut genom dörren möts du av en levande stadsbild där hamnen, parker, shoppingmöjligheter, restauranger och caféer ligger inom några minuters behaglig promenad. Vare sig du är ute efter en lugn stund vid vattnet, en shoppingtur eller en måltid på en av stadens bästa restauranger, så finns allt inom räckhåll.

Vårt kontorshotell erbjuder en mångfald av kontorsrum i olika storlekar, samt öppna arbetsplatser, alla i en inspirerande och modern co-workingmiljö. Oavsett om du föredrar ett privat kontorsrum för djup koncentration eller en öppen arbetsplats för samarbete och kreativitet, så har vi lösningen för dig.

Vi strävar efter att göra din arbetsdag så bekväm och effektiv som möjligt. Därför har vi en omfattande lista av tjänster till ditt förfogande, inklusive konferensrum för dina möten och presentationer, lounger för avslappnade samtal och reflektion, Teams-rum för virtuella möten, och en bemannad reception som alltid står redo att hjälpa till med eventuella behov.

Oavsett om du är en etablerad företagsledare, en driven entreprenör eller en kreativ frilansare, så är vårt kontorshotell den perfekta platsen för dig att arbeta och växa. Välkommen till en värld av möjligheter, gemenskap och produktivitet. Välkommen till det mest centrala och livfulla kontorshotellet i Uddevalla.

Kontaktperson

Agneta Clark

Agneta Clark
031-24 23 00 / 0709-24 23 42
agneta@lokallots.se

Intresseanmälan

Tipsa en vän

Direktlänk till denna lokalen:
Kopiera https://lokallots.se/objekt/kungsgatan-11

Ladda ner PDF

Lokaltyp:
Kontorshotell/Coworking
Stad:
Uddevalla
Område:
Centrum
Adress:
Kungsgatan 11
Area:
20
Bild fastighet
Cowork lounge area
BRON Odinsgatan 2
CORNER ROOM
203
Odinsg nr 13
Office 307
Office 301
7540 UDDEVALLA Planritning

Ska vi prata lokaler?

Skicka ett mail eller ring!

info@lokallots.se

031 - 24 23 00