Skip to content

Ledig lokal

← Tillbaka

Kyrkogatan 34-36 - Göteborg

Charmigt kontor i toppklass

Kontorslokalen är belägen inom vallgraven i Göteborg, en stad med en rik historia och charm. Den anrika byggnaden genomgår för närvarande en varsam renovering, där särskild vikt läggs vid att bevara de historiska detaljerna. Detta ger en unik atmosfär som kombinerar det moderna med det traditionella.

Placeringen mitt i stadspulsen gör kontorslokalen till en central och lättillgänglig arbetsplats. Kollektivtrafik finns i alla väderstreck, vilket underlättar för både medarbetare och besökare att nå platsen smidigt.

De sobert eleganta kontorslokalerna är utformade för att skapa en behaglig arbetsmiljö. Fina färgval och omsorgsfullt utvalda material bidrar till en stilfull atmosfär som främjar koncentration och trivsel.

Närheten till restauranger, caféer och stadens bästa shopping ger möjlighet till trevliga pauser och sociala aktiviteter. Kontorslokalen blir därmed inte bara en arbetsplats utan också en plats där medarbetarna kan njuta av stadslivet och dess bekvämligheter.

För dem som uppskattar avkoppling och natur finns sköna promenadstråk längs vallgravens kanaler. Detta erbjuder en möjlighet att ta pauser och låta kreativiteten flöda i en vacker och inspirerande miljö.

Sammanfattningsvis utgör kontorslokalen en perfekt kombination av bevarad historia, moderna bekvämligheter och närhet till stadens puls. Med sin eleganta design och strategiska läge skapar den en trivsam och produktiv arbetsmiljö för alla som verkar där.

Kontaktperson

Agneta Clark

Agneta Clark
031-24 23 00 / 0709-24 23 42
agneta@lokallots.se

Intresseanmälan

Tipsa en vän

Direktlänk till denna lokalen:
Kopiera https://lokallots.se/objekt/kyrkogatan-34-36

Ladda ner PDF

Lokaltyp:
Kontor
Stad:
Göteborg
Område:
Centrum
Adress:
Kyrkogatan 34-36
Area:
102
Skarmavbild 2024 02 05 kl 11 16 21
Skarmavbild 2024 02 05 kl 11 13 14

Ska vi prata lokaler?

Skicka ett mail eller ring!

info@lokallots.se

031 - 24 23 00