Skip to content

Ledig lokal

← Tillbaka

Magasinsgatan 26 - Göteborg

Liten elegant pärla på trendiga Magasinsgatan

Välkommen till en exklusiv kontorslokal belägen på den trendiga Magasinsgatan, där staden möter modernitet och arbetslivet förenas med en livlig atmosfär. Den strategiska placeringen gör det lätt för ditt företag att ta del av det pulserande stadslivet samtidigt som du njuter av bekvämligheten med närhet till kommunikationer, restauranger, caféer och shopping.

Lokalen är elegant inredd med en smakfull kombination av modern design och tidlös stil. Sobert färgsatta väggar skapar en professionell och harmonisk arbetsmiljö. Den blandade planlösningen gör lokalen mångsidig och passar därmed perfekt för olika verksamheter och behov. Här finns utrymme för både kreativt samarbete och koncentrerat arbete i lugn och ro.

För att ytterligare förhöja arbetsupplevelsen finns en mysig innergård där du och dina kollegor kan koppla av och njuta av frisk luft under pauserna. Innergården ger en avkopplande kontrast till det livliga stadslivet och skapar en trivsam arbetsmiljö.

Med ett tillträde omgående kan du snabbt och smidigt flytta in och påbörja arbetet i denna inspirerande kontorslokal. Ge din verksamhet en framträdande plats på Magasinsgatan och låt arbetsdagen präglas av effektivitet och trivsel.

Välkommen på visning! Kontakta oss för mer information och boka tid.

Kontaktperson

Agneta Clark

Agneta Clark
031-24 23 00 / 0709-24 23 42
agneta@lokallots.se

Intresseanmälan

Tipsa en vän

Direktlänk till denna lokalen:
Kopiera https://lokallots.se/objekt/magasinsgatan-26-2

Ladda ner PDF

Lokaltyp:
Kontor
Stad:
Göteborg
Område:
Centrum
Adress:
Magasinsgatan 26
Area:
68
Kontor Gteborg Magasinsgatan 22 4Km3H0O07Uqa9Crk
Innergard
Vantrum
Bibliotek
Mote 1
Tambur
Reception
Pentry
Mote 3
Mote 2
Lounge
Kontor
Hall 2
Hall 1
WC
Ritning

Ska vi prata lokaler?

Skicka ett mail eller ring!

info@lokallots.se

031 - 24 23 00