Skip to content

Ledig lokal

← Tillbaka

Brogatan - Mölndal

Kontor och butiker i Mölndals centrum

MIMO - Mitt I MÖlndal - är samlingsnamnet för flera fastigheter som ligger i direkt anslutning till varandra. Oavsett var du väljer att etablera dig, är fastigheterna förberedda så att du kan skräddarsy ditt kontor utifrån dina behov.

MIMO erbjuder ett fantastiskt skyltläge ut mot E6:an med 100 000 trafikanter som passerar dagligen. Huset erbjuder gott om moderna konferensytor och andra mötesplatser. Alla i huset har tillgång till tak-terrassen med en plats för rekreation eller arbete i det fria, för spontana möten eller en tupplur.

I byggnadens levande bottenvåning finns butiker, restauranger och kaféer som besöks av folk från närområdet lika väl som husets egna invånare. Ett attraktivt skyltfönster ut mot den nya stadsdelen.

Offentlig cykelparkering i byggnaden inkluderas i anslutning till Göteborgsvägen. Sockelvåningen är mycket hög och cykelparkeringen kan bli en ljus, vacker och trygg plats som leder till många fler hållbara persontransporter. Det kommer också finnas cykelgarage i anslutning med entrén under bro till Hemköp vilket möjliggör en enkel hållbar daglig varuhandel för närområdet runt Mölndal.

Husen byggs med hållbara lösningar och miljötänk - väl genomtänkta ytor för friskare medarbetare och låga driftskostander.

Inflyttning beräknas kunna ske under 2024

Välkommen till oss för mer information!

Kontaktperson

Petter Skoglund

Petter Skoglund
031-24 23 00 / 0706-40 95 00
petter@lokallots.se

Intresseanmälan

Tipsa en vän

Direktlänk till denna lokalen:
Kopiera https://lokallots.se/objekt/mimo-3

Ladda ner PDF

Lokaltyp:
Kontor, Butik
Stad:
Mölndal
Område:
Södra Göteborg
Adress:
Brogatan
Area:
2500
Image aspx
Image 3 aspx
Image 2 aspx
Image 1 aspx
Image 4 aspx

Ska vi prata lokaler?

Skicka ett mail eller ring!

info@lokallots.se

031 - 24 23 00