Skip to content

Ledig lokal

← Tillbaka

Olof Asklunds gata 1 - Göteborg

Perfekt kombilokal i Högsbo - ca 700 kvm

Nu har vi en ledig kombilokal om totalt ca 700 kvm i Högsbo höglager med två markportar och kontorsyta till i ett bra läge, fin skyltexponering och här finns goda parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheten.

Denna kombilokal är i mycket fint skick, hela lokalen genomgick en renovering 2021 och har fina ytskikt både på lager- och kontorsdelarna. Lagret har två portar i markplan, varav den ena leder till höglagerdelen som är på ca 173 m², takhöjd ca 5,8 m och den andra går till låglagerdelen som är på ca 120 m², takhöjd ca 3 m. Portarnas mått är bredd 3,55, höjd 3,9 m.

På entréplanet finns också ett antal kontorsplatser samt två toaletter. En trappa upp finns ett välutrustat pentry och stor härlig pausyta, här finns också två kontorsrum, konferensrum för 8-10 personer samt två WC, varav det ena med omklädning och dusch. Härifrån når man även entresol planet som är sammanbundet med lagret och nås via interntrappa.


Fastigheten är belägen i Norra Högsbo med ett bra exponeringsläge utmed Dag Hammarskjölds leden, granne med Södra Änggården. Fastigheten är en blandfastighet med kontor, lager/produktionsytor och verkstadsytor. Kommunikationer Busshållplats (JA Wettergrens gata) ligger ca 50 meter bort, tar dig till Marklandsgatan eller Radiomotet/Heden på ca 15 min och Frölunda Torg på ca 20 min.

Det finns bra cykelleder längs med Dag Hammarsköldsleden som tar dig till centrum på ca 10 min. För den bilburna finns gott om parkeringsplatser invid fastigheten.

Fastigheten ligger i ett mycket expansivt område där stadsdelen Södra Änggården kommer växa fram som en förlängning av centrum söderut, genom att förtäta och utveckla Högsbo. Gamla "Norra Högsbo" förvandlas till en blandstad med plats för boende, verksamheter och service. Området har ett attraktivt läge med Änggårdsbergen på ena sidan och den andra mot Dag Hammarskjölds leden, med närheten till både naturen och centrum blir detta ett område att trivas i.


Det finns idag flertalet lunchrestauranger i området, närheten till både Frölunda Torg och Köpcentrum 421 ger möjlighet till god service.

Välkommen att kontakta Mona Stjernström för mer information och visning!

Kontaktperson

Mona Stjernström

Mona Stjernström
031-24 23 00 / 0709-24 23 07
mona@lokallots.se

Intresseanmälan

Tipsa en vän

Direktlänk till denna lokalen:
Kopiera https://lokallots.se/objekt/olof-asklunds-gata-1-3

Ladda ner PDF

Lokaltyp:
Kombilokal, Lager / Logistik, Kontor
Stad:
Göteborg
Område:
HögsboSödra GöteborgVästra Göteborg
Adress:
Olof Asklunds gata 1
Area:
700
Porten

Ska vi prata lokaler?

Skicka ett mail eller ring!

info@lokallots.se

031 - 24 23 00