Skip to content

Ledig lokal

← Tillbaka

Överstegatan 1 - Göteborg

Eget hus i Lunden

Välkommen till denna kontorslokal högst upp i Lunden, belägen i ett eget enplanshus med en tillhörande källare. Med fyra privata parkeringsplatser som ingår samt en egen entré är detta en plats som erbjuder både bekvämlighet och tillgänglighet.

Vid ankomsten möts du av en entré komplett med en välkomnande reception. Lokalen har en blandad planlösning som är väl genomtänkt och inkluderar stora samlingsytor samt flera kontors- och mötesrum för att möta olika behov och arbetsstilar. Ett välutrustat kök står till ditt förfogande, och här finns även flera toaletter samt en dusch och bastu för extra avkoppling och bekvämlighet.

I källarvåningen finns ytterligare utrymme som kan användas för olika ändamål, såsom sällskapsytor eller extra förvaring. Lokalen är mångsidig och lämpar sig väl för olika verksamheter såsom föreningar, kontor, showroom, förskola, utbildningssalar eller varför inte ett konstnärskollektiv.

Området kring lokalen präglas av bostäder och har en lugn atmosfär. Bakom huset finns en liten lummig parkyta med en trädgårdsgrupp där man kan njuta av sin lunch och fika under varma dagar. Busslinje 60 stannar precis utanför huset, vilket gör det lätt att ta sig från olika delar av stan.

Med enkel standard erbjuder vi en låg hyresnivå och flexibla avtal som sträcker sig från sex månader upp till cirka tre år. Ta chansen att hyra denna centrala lokal till rimlig hyra och med flexibla villkor. Vi ser fram emot att välkomna dig till din nya arbetsplats!Kontaktperson

Agneta Clark

Agneta Clark
031-24 23 00 / 0709-24 23 42
agneta@lokallots.se

Intresseanmälan

Tipsa en vän

Direktlänk till denna lokalen:
Kopiera https://lokallots.se/objekt/overstegatan-1

Ladda ner PDF

Lokaltyp:
Kontor
Stad:
Göteborg
Område:
CentrumGöteborg
Adress:
Överstegatan 1
Area:
420
Overstegatan 1 8
Overstegatan 1 9
Overstegatan 1 7
Overstegatan 1 10
Overstegatan 1
Overstegatan 1 1
Overstegatan 1 3
Overstegatan 1 5
Overstegatan 1 4
Overstegatan 1
Overstegatan 1 2
Overstegatan 1 1
Overstegatan 1 2
Overstegatan 1 6

Ska vi prata lokaler?

Skicka ett mail eller ring!

info@lokallots.se

031 - 24 23 00