Skip to content

Ledig lokal

← Tillbaka

Prästgårdsängen 14 - Göteborg

Kontor med egen uteplats och närhet till lummig natur

Välkommen till en lokal i två plan med en total yta på 805 kvm, belägen i det charmiga bostadsområdet Prästgårdsängen i stadsdelen Örgryte. Här finns möjligheter i överflöd för att skapa den perfekta arbetsplatsen för ditt företag.

Planlösning och Potential

Övre Plan: Lokalen är idag rumsindelad, vilket ger en utmärkt grundstruktur men erbjuder samtidigt stor potential för anpassning och ombyggnation. Skapa öppna kontorslandskap, privata kontor eller kreativa arbetsytor som speglar ditt företags behov och image.

Undre Plan: Det undre planet på 273 kvm är utrustat med ett större konferensrum, arkivutrymme/förråd samt dusch och bastu. Dessa ytor är perfekta för personalen och olika aktiviteter för återhämtning och rekreation.

Tillgänglighet och Kommunikation

Lokalerna nås bekvämt med hiss både från garageplan och från gården. Parkeringsgarage finns i huset med laddplatser och stadens kollektivtrafik erbjuder flera busslinjer med täta avgångar.

Uteplats och Omgivningar

En av lokalens stora fördelar är den tillhörande stora uteplatsen i markplan. Perfekt för utomhusmöten, luncher eller avkoppling. Prästgårdsängen erbjuder dessutom en stor gård med mycket grönska, bänkar och sittplatser. Alldeles intill fastigheten finns en skog som bjuder in till härliga promenader, återhämtning och svalka på varma sommardagar.

Sammanfattning

Denna lokal är perfekt för företag som värdesätter flexibilitet, bekvämlighet och en inspirerande arbetsmiljö. Med möjligheten att anpassa och bygga om efter behov, en stor uteplats, och utmärkt tillgänglighet, är detta en plats där ditt företag kan växa och trivas. Välkommen att skapa framtidens arbetsplats i Prästgårdsängen, Örgryte!

Kontaktperson

Agneta Clark

Agneta Clark
031-24 23 00 / 0709-24 23 42
agneta@lokallots.se

Intresseanmälan

Tipsa en vän

Direktlänk till denna lokalen:
Kopiera https://lokallots.se/objekt/prastgardsangen-14

Ladda ner PDF

Lokaltyp:
Kontor
Stad:
Göteborg
Område:
CentrumSödra GöteborgÖstra Göteborg
Adress:
Prästgårdsängen 14
Area:
805
Img 2899
Orgrytebostad 0041
Img 2892
Img 2885
Img 2894
Img 2897
Img 2900
Orgrytebostad 0045
Orgrytebostad 0030

Ska vi prata lokaler?

Skicka ett mail eller ring!

info@lokallots.se

031 - 24 23 00