Skip to content

Ledig lokal

← Tillbaka

Pumpgatan 1 - Göteborg

Kontor mitt i Geelys Innovationscenter

Komplexet runt Geelys, bestående av fem byggnader, kommer att bli ett öppet campus med multifunktionella byggnader. Där kommer finnas en kombination av restauranger, hotell och caféer, förutom kontor och lokaler för konferens och evenemang i en modern och inbjudande arbetsmiljö.

Som kontorshyresgäst kommer det finnas möjlighet att ta del av en den höga servicenivå och de servicetjänster som kommer att genomsyra hela centret, bland annat kommer det att erbjudas receptionsservice, catering och moderna konferensmöjligheter. Servicetjänster kommer att kunna skräddarsys tillsammans med en servicepartner som kommer att hantera tjänster inom hela campus.

De exklusiva kontorsytorna på våning 11-14 är belägna i den publika byggnaden som präglas av ett högt kommersiellt utbud. På bottenplan finns en ca 1 500 kvm stor öppen yta, vilken kommer att kunna nyttjas av hyresgäster inom området. En större restaurang med ca 600 sittplatser som erbjuder frukost, lunch, middag samt catering kommer också finnas. I bottenplan mot Lindholmsallén kommer även en av Göteborgs främsta cafékedjor och en take-away restaurang som erbjuder autentisk kinesisk mat att husera.

Kommunikationerna till Lindholmen är mycket goda, det nya planerade färjeläget i anslutning till campusområdet gör möjligheterna ännu bättre.

Planerad inflyttning är Q2-Q4 2021.

Kontaktperson

Mona Stjernström

Mona Stjernström
031-24 23 00 / 0709-24 23 07
mona@lokallots.se

Intresseanmälan

Tipsa en vän

Direktlänk till denna lokalen:
Kopiera https://lokallots.se/objekt/pumpgatan-1-1

Ladda ner PDF

Lokaltyp:
Kontor
Stad:
Göteborg
Område:
Hisingen
Adress:
Pumpgatan 1
Area:
510
Geelys 1
Geelys 2
Geelys 3

Ska vi prata lokaler?

Skicka ett mail eller ring!

info@lokallots.se

031 - 24 23 00