Skip to content

Ledig lokal

← Tillbaka

Spannmålsgatan 19 - Göteborg

Modernt kontor nära Centralstationen Göteborg

En modern kontorsyta finns nu ledig på plan 5 om ca 376 kvm - här kan du påverka utformningen av din nya yta.

Ingången till lokalen är från Spannmålsgatan 19. Här sitter ni med direkt närhet till alla tänkbara kommunikationer och ett mycket brett utbud av restauranger, caféer och butiker i anslutning till byggnaden. Lokalen är idag helt utriven och ska byggas upp på nytt, vilket ger kommande hyresgäst möjlighet att påverka såväl planlösning som ytskikt.

Med verksamhet i den här fastigheten har du närhet till all kommunikation i Göteborg. De flesta buss- och spårvagnslinjerna stannar i Brunnsparken och området kring Nordstan. På bara någon minuts promenadavstånd ligger Centralstationen och Nils Ericson-terminalen som tillsammans bildar Göteborgs resecentrum, med tillgång till flygbussar, tåg och taxistation.

I hjärtat av Nordstan ovanför gallerian Femman finns några av Göteborgs mest attraktiva kontorslokaler. Nordstan är ett av Sveriges ledande affärscentrum och här erbjuder vi kontor mitt i city, med närhet till ett brett utbud av restauranger, caféer, kommunikationer och alla typer av service. Fastigheten har kontorsentréer med adress Nordstadstorget 6, Postgatan 28, Nils Ericsonsgatan 17 och Spannmålsgatan 19.

Enkel och bekväm parkering finns i Nordstans P-hus med 2 600 parkeringsplatser med möjlighet till korttids- och kontraktsparkering. I P-huset finns det parkeringsplatser avsedda för laddning av elbilar. Utöver bilparkeringsplatserna finns i P-huset även möjlighet till cykelparkering.

Fastigheten är certifierad enligt miljöcertifieringssystemet BREEAM In-Use, med betyget Very Good.Kontakta Mona Stjernström för mer information och visning på plats!

Kontaktperson

Agneta Clark

Agneta Clark
031-24 23 00 / 0709-24 23 42
agneta@lokallots.se

Intresseanmälan

Tipsa en vän

Direktlänk till denna lokalen:
Kopiera https://lokallots.se/objekt/spannmalsgatan-19

Ladda ner PDF

Lokaltyp:
Kontor
Stad:
Göteborg
Område:
Centrum
Adress:
Spannmålsgatan 19
Area:
376
Garden
Pausyta
Motesrum
20190603 Huvfudstaden Office 02
20190603 Huvfudstaden Pentry 02

Ska vi prata lokaler?

Skicka ett mail eller ring!

info@lokallots.se

031 - 24 23 00