Skip to content

Ledig lokal

← Tillbaka

Spannmålsgatan 19 - Göteborg

Modernt kontor högst upp i fastigheten!

Högst upp i fastigheten - ca 590 kvm

Nu erbjuds möjlighet att hyra en en ljus och modern kontorslokal om 590 kvm med entré från Spannmålsgatan 19. Lokalen ligger högst upp i fastigheten med utsikt över centrala Göteborg. Den grönskande innergården är en tillgång för alla hyresgäster i fastigheten. Här sitter ni med direkt närhet till alla tänkbara kommunikationer och ett mycket brett utbud av restauranger, caféer och butiker i anslutning till byggnaden.


Med verksamhet i den här fastigheten har du närhet till all kommunikation i Göteborg. De flesta buss- och spårvagnslinjerna stannar i Brunnsparken och området kring Nordstan. På bara någon minuts promenadavstånd ligger Centralstationen och Nils Ericson-terminalen som tillsammans bildar Göteborgs resecentrum, med tillgång till flygbussar, tåg och taxistation.

Närområdet

I hjärtat av Nordstan ovanför gallerian Femman finns några av Göteborgs mest attraktiva kontorslokaler. Nordstan är ett av Sveriges ledande affärscentrum och här erbjuder vi kontor mitt i city, med närhet till ett brett utbud av restauranger, caféer, kommunikationer och alla typer av service. Fastigheten har kontorsentréer med adress Nordstadstorget 6, Postgatan 28, Nils Ericsonsgatan 17 och Spannmålsgatan 19.

Service

Som hyresgäst i denna fastigheten får du en hög servicenivå, genom ett nära, engagerat och personligt samarbete. Fastighetsägaren finns alltid på gångavstånd och tar emot ärenden dygnet runt.

Parkering

Enkel och bekväm parkering finns i Nordstans P-hus med 2 600 parkeringsplatser med möjlighet till korttids- och kontraktsparkering. I P-huset finns det parkeringsplatser avsedda för laddning av elbilar. Utöver bilparkeringsplatserna finns i P-huset även möjlighet till cykelparkering.

I fastigheten finns bl annat cykelrum, parkering

Kontaktperson

Agneta Clark

Agneta Clark
031-24 23 00 / 0709-24 23 42
agneta@lokallots.se

Intresseanmälan

Tipsa en vän

Direktlänk till denna lokalen:
Kopiera https://lokallots.se/objekt/spannmalsgatan-19-1

Ladda ner PDF

Lokaltyp:
Kontor
Stad:
Göteborg
Område:
Centrum
Adress:
Spannmålsgatan 19
Area:
590
Utsikten
Arbetsplats
Planlosning

Ska vi prata lokaler?

Skicka ett mail eller ring!

info@lokallots.se

031 - 24 23 00