Skip to content

Ledig lokal

← Tillbaka

Stora Åvägen 17 - Askim

Butik med skyltläge

Butikslokal i Hjärtat av Sisjöns Industri- och Handelsområde!

Utforska en exceptionell möjlighet för ditt företag att växa och blomstra i en av de mest eftertraktade områdena i Sisjön. Vi presenterar en flexibel butikslokal om ca 517 kvm, strategiskt placerad mitt i Sisjöns livliga industri- och handelsområde, där ditt företag kan nå sin fulla potential.

  • Perfekt Skyltläge: Maximera din synlighet med stora skyltfönster mot vägen, och dra nytta av det utmärkta läget för att locka förbipasserande och kunder.
  • Goda Parkeringmöjligheter: Med gott om parkeringsplatser direkt vid din butik, blir det enklare än någonsin för kunder att besöka.
  • Idealisk För Många Verksamheter: Oavsett om du driver en butik, showroom, eller en kombination av lager och försäljning, erbjuder denna lokal flexibiliteten att anpassas efter dina behov.
  • Funktionell Layout: Cirka 90% av lokalen består av ett öppet lager/verkstadsutrymme, kompletterat med en välkomnande reception, WC och kök.

Beläget i Sisjöns handelsområde, känd för sina goda kommunikationer och närheten till Söderleden, erbjuder denna lokal oslagbar tillgänglighet och bekvämlighet för både kunder och leveranser. Även om lokalen saknar golvbrunn, dess mångsidighet och placering gör den till en idealisk plats för en mängd olika affärsmodeller.

Kontaktperson

Mikael Karlsson

Mikael Karlsson
031-24 23 00 / 0709-24 23 02
mikael@lokallots.se

Intresseanmälan

Tipsa en vän

Direktlänk till denna lokalen:
Kopiera https://lokallots.se/objekt/stora-avagen-18-sisjon

Ladda ner PDF

Lokaltyp:
Butik
Stad:
Askim
Område:
Västra Göteborg
Adress:
Stora Åvägen 17
Area:
517
Image aspx

Ska vi prata lokaler?

Skicka ett mail eller ring!

info@lokallots.se

031 - 24 23 00