Skip to content

Ledig lokal

← Tillbaka

Tagenevägen 15 B - Göteborg

Lager och verkstadslokal med synligt läge mot E6

Nu finns en ledig Verkstad- och industrilokal med kundmottagning och personalytor på bästa skyltläge i Hisings Kärra, nära E6.

Här kan man hyra en egen byggnad om totalt 1 450 kvadratmeter som passar perfekt för exempelvis bil- och däckserviceverksamhet. Lokalen inrymmer ytor för verkstad, lager, kundmottagning och personalytor. Det finns totalt åtta markportar - fördelade med fyra portar på framsidan och fyra portar på baksidan vilket möjliggör att det går att köra igenom lokalen i verkstadsytan. Takhöjden är cirka tio meter i verkstaden och en stor del av ytan består av kall-lager som kan nyttjas som exempelvis däcklager. Tillhörande personalytor erbjuder faciliteter såsom kontor, konferensrum, lunchrum, kök/pentry, omklädningsrum, dusch och WC. På entresolplan finns förrådsytor för enklare förvaring. Byggnaden ligger på inhägnat område med stora uppställningsytor och parkeringsplatser för kunder och personal.

Tagene är ett attraktivt industri- och handelsområde 10 kilometer norr om centrala Göteborg med strategiskt läge i direkt anslutning till E6. Närområdet berikas av flera stora aktörer inom handel, logistik samt tillverkning och erbjuder ett brett serviceutbud av butiker och lunchrestauranger i Bäckebol Center. Det finns goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Göteborg.

Välkommen för mer information och visning på plats!

Kontaktperson

Petter Skoglund

Petter Skoglund
031-24 23 00 / 0706-40 95 00
petter@lokallots.se

Intresseanmälan

Tipsa en vän

Direktlänk till denna lokalen:
Kopiera https://lokallots.se/objekt/tagenevagen-15-b

Ladda ner PDF

Lokaltyp:
Lager / Logistik, Verkstad
Stad:
Göteborg
Område:
HisingenNorra Göteborg
Adress:
Tagenevägen 15 B
Area:
1450
Tagenevagen 15 B
Tagene
Verkstad
Kundmottagning
Ritning

Ska vi prata lokaler?

Skicka ett mail eller ring!

info@lokallots.se

031 - 24 23 00