Skip to content

Ledig lokal

← Tillbaka

Tempelgatan 1 - Mölndal

Butik med utmärkt läge i Mölndals centrum

I Mölndal, en stad som genomgått en imponerande förvandling och nu står som en blomstrande metropol i världsklass, finns en butikslokal som är en perfekt plats för affärsverksamhet. Placerad i ett utmärkt läge, bara runt hörnet från resecentrumet, är denna lokal en dröm för entreprenörer och företagare som vill dra nytta av stadens blomstrande ekonomi och det rika utbudet av faciliteter.

Butikslokalen har fräscha ytskikt, högt i tak samt moderna installationer och en luftig och ljus atmosfär. Djupa fönsternischer skapar utrymme för växter och skyltning, vilket ger möjlighet till attraktiv och lockande presentation av produkter och tjänster. Oavsett om det är en butik, ett showroom eller ett kontor kommer denna lokal att imponera med sin flexibilitet och stil.

Mölndals centrum erbjuder allt man kan önska sig, och denna lokal är inget undantag. Med öppen planlösning, mötesrum och lunchrum är den perfekt anpassad för både detaljhandel och kontorsverksamhet. Dessutom finns det ett förråd i bakkant av lokalen, vilket möjliggör enkel förvaring av material och varor. Gott om p-platser i närområdet bidrar till en bekväm och välkomnande miljö för både kunder och anställda.

Sammanfattningsvis är denna butikslokal i Mölndal en fantastisk möjlighet för företag att etablera sig i en framåtsträvande och växande stad. Med sitt utmärkta läge, moderna faciliteter och flexibla layout är den en perfekt plats att växa och trivas i.Kontaktperson

Agneta Clark

Agneta Clark
031-24 23 00 / 0709-24 23 42
agneta@lokallots.se

Intresseanmälan

Tipsa en vän

Direktlänk till denna lokalen:
Kopiera https://lokallots.se/objekt/tempelgatan-1-1

Ladda ner PDF

Lokaltyp:
Butik, Kontor
Stad:
Mölndal
Område:
MölndalCentrum
Adress:
Tempelgatan 1
Area:
170
Unknown 3
Unknown 1
Unknown
Unknown 7
Unknown 9
Unknown 8
Unknown 11
Unknown 10
Unknown 12
Unknown 15
Unknown 13
Unknown 6
Unknown 5
Unknown 14

Ska vi prata lokaler?

Skicka ett mail eller ring!

info@lokallots.se

031 - 24 23 00