Skip to content

Ledig lokal

← Tillbaka

Thorildsgatan 7 - Göteborg

Stora ytor i Vasastan

I centrala Vasastan finns stora ytor som erbjuder en idealisk lösning för en mängd olika verksamheter. Dessa lokaler är perfekta för användning som skola, gymnasium, vuxenutbildning, kontor, co-working eller utställningsytor. Med sin centrala placering och goda kommunikationer är det enkelt att ta sig till och från lokalerna, vilket gör dem särskilt attraktiva för både anställda och besökare.

Lokalerna är ljusa och moderna, vilket skapar en trivsam och inspirerande arbets- och studiemiljö. Den flexibla designen gör det möjligt att dela av ytorna i lämpliga storlekar efter behov, vilket ger stor anpassningsbarhet för olika typer av verksamheter. Oavsett om det handlar om att skapa mindre klassrum, kontorsrum eller större öppna ytor för utställningar, kan dessa lokaler anpassas för att möta specifika krav och önskemål.

Med en kombination av modernitet, flexibilitet och ett centralt läge är dessa lokaler i Vasastan en perfekt lösning för verksamheter som söker en attraktiv och funktionell plats i hjärtat av staden.


Kontaktperson

Agneta Clark

Agneta Clark
031-24 23 00 / 0709-24 23 42
agneta@lokallots.se

Intresseanmälan

Tipsa en vän

Direktlänk till denna lokalen:
Kopiera https://lokallots.se/objekt/thorildsgatan-7-1

Ladda ner PDF

Lokaltyp:
Kontor, Utbildning, showroom, Kontorshotell/Coworking
Stad:
Göteborg
Område:
Centrum
Adress:
Thorildsgatan 7
Area:
3000
Thorildsgatan 7 6
Thorildsgatan 7
Thorildsgatan 7 3
Thorildsgatan 7 4
Thorildsgatan 7 5
Thorildsgatan 7 1
Thorildsgatan 7 2

Ska vi prata lokaler?

Skicka ett mail eller ring!

info@lokallots.se

031 - 24 23 00