Skip to content

Ledig lokal

← Tillbaka

Vattenverksgatan 10 - Göteborg

Modern nyproduktion av lager, produktion och logistikfastighet med fint skyltläge ut mot E45

Söker du en lättillgänglig industritomt där du kan få möjligheten att vara med från start att skapa en perfekt plattform för ert företag och dess framtid så finns alla möjligheter här på Vattenverksgatan. Här finns möjlighet att hyra lokal för er verksamhet och här skapas nu möjligheter för verksamheter med upp till ca 6 000 kvm byggbar industritomt samt ytterligare 6 000 kvm uppställningsbar yta.

Här kan du bedriva all form av industri, (följer detaljplanerad J, dock ej miljöstörande) som t.ex. partihandel, lager, produktion, kontor, handel/försäljning och träningsanläggning. Med stora utrymmen för parkeringar samt uppställningsytor utanför.

Fastigheten har möjlighet till innertak på 8 meter närmast yttervägg/fritt under balk hela byggnaden med ökande takhöjder inåt byggnaden. Här kan man anpassa antalet portar samt höjd/bredd efter behov och önskemål.

Till fastigheten sökes just nu hyresgäster från ungefär 1 000 kvm per hyresgäst, där möjligheten ges att utforma lokalen så den matchar verksamheten.

Byggstart enligt överenskommelse.


Riktigt bra läge geografiskt!

Med en etablering på den mycket lättillgängliga fastigheten som är belägen i Södra Alelyckan/Gamlestaden finns det flertalet fördelar.

Alelyckan är ett centralt läge med unik möjlighet då det är väldigt ovanligt med en så stor obebyggd tomt så centralt i Göteborg, med gångavstånd till handel med bla matvaruaffärer, restauranger, caféer, träningsanläggning och nära till bussar samt spårvagnar.

  • Strategisk knytpunkt, centralt citynära läge med fördelaktig logistik. Anslutande till samtliga stora leder E45, E6, E20 och riksväg 40.
  • Utmärkt skyltläge med två fasader både mot E45 samt Gamlestadsvägen. Även spårvagn, tåg och pendeltåg utanför dörren.
  • Den absolut största satsningen gällande infrastruktur i hela Göteborg med nybyggnation av bostäder, infrastruktur och handel i anslutning.
  • Specialanpassad fastighet från grunden efter era specifika behov och önskemål.
  • Möjlighet att ta emot 24 m lastbilar för effektivt logistikflöde och stor potential för en framtida ökad kapacitet.
  • 2 separata in- och utfarter, en för kunder, besök & personal samt en annan för tunga transporter. Effektivare logistikflöde och ökad säkerhet samt bättre arbetsmiljö.Välkommen till oss för mer information.

Kontaktperson

Petter Skoglund

Petter Skoglund
031-24 23 00 / 0706-40 95 00
petter@lokallots.se

Intresseanmälan

Tipsa en vän

Direktlänk till denna lokalen:
Kopiera https://lokallots.se/objekt/vattenverksgatan-10-1

Ladda ner PDF

Lokaltyp:
Lager / Logistik, Övrigt, Butik
Stad:
Göteborg
Område:
Östra Göteborg
Adress:
Vattenverksgatan 10
Area:
3000
Lager Goteborg 3
Lager Goteborg 1
Lager Goteborg 4
Lager Goteborg 2
Lager Goteborg 5

Ska vi prata lokaler?

Skicka ett mail eller ring!

info@lokallots.se

031 - 24 23 00