Skip to content

Ledig lokal

← Tillbaka

Götgatan 10 - Göteborg

Kontor mitt i stadens puls

I stadens pulserande hjärta, mitt i centrum, ligger ett kontor som är lika livfullt som den omgivande staden själv. Med sina många fönster välkomnar det in ljuset och skapar en atmosfär av energi och liv. Beläget i omedelbar närhet till shoppinggallerian och parkeringsmöjligheter är det en plats där affärer och bekvämlighet möts på ett harmoniskt sätt.

Kontorets rumsindelade planlösning är en perfekt reflektion av moderna företags behov och önskemål. Det erbjuder möjlighet till både koncentrerat arbete och kreativa möten vilket främjar samarbete och kreativitet.

Tack vare sin fina ytskikt är kontoret redan i toppskick, men det finns också utrymme för att uppdatera och anpassa det efter egna behov och önskemål. Det är en plats där företag kan skapa sin egen unika arbetsmiljö som speglar deras identitet och värderingar.

Omgivningen är idealisk för både anställda och besökare. Med närhet till tågstationen och knutpunkter för spårvagnar och bussar är det lätt att ta sig hit, oavsett om man är en pendlare eller en besökare från en annan del av staden. Parkering finns också i närheten, vilket gör det möjligt att gå torrskodd till kontoret även under regniga dagar.

Omgivningen erbjuder ett brett utbud av shopping, restauranger, caféer och alla tänkbara serviceinrättningar. För den som vill hålla sig i form finns även gym i närheten. På soliga dagar kan man njuta av en lunch på Gustav Adolfs Torg eller i Brunnsparken, där det finns bänkar att slå sig ner på och ta in stadens livliga atmosfär.

Sammanfattningsvis är detta kontor en perfekt kombination av funktionalitet, bekvämlighet och livskvalitet. Med sin centrala placering och välplanerade utformning erbjuder det en arbetsmiljö där företag och dess anställda kan blomstra och trivas.Kontaktperson

Agneta Clark

Agneta Clark
031-24 23 00 / 0709-24 23 42
agneta@lokallots.se

Intresseanmälan

Tipsa en vän

Direktlänk till denna lokalen:
Kopiera https://lokallots.se/objekt/gotgatan-10-2

Ladda ner PDF

Lokaltyp:
Kontor
Stad:
Göteborg
Område:
Centrum
Adress:
Götgatan 10
Area:
460
DSCF7793 HDR
DSCF7794 HDR
DSCF7796 HDR
DSCF7798 HDR
DSCF7815 HDR
DSCF7801
DSCF7805
DSCF7806 HDR
DSCF7810 HDR
DSCF7813 HDR
DSCF7817
DSCF7823
Gotg 10 460 kvm van 3

Ska vi prata lokaler?

Skicka ett mail eller ring!

info@lokallots.se

031 - 24 23 00